Frågor & svar

FÅ SVAR PÅ DINA FRÅGOR

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna.
Du är naturligtvis alltid välkommen att kontakta oss direkt.

VAD ÄR 7-DAGARSKUREN?

7-dagarskuren är ett ketogent näringssystem. Ketoner är det ämne som kroppen utsöndrar när den förbränner fett. Ketonerna talar om för din hjärna att du inte är hungrig, och därför känner du inte av hunger.

HUR MYCKET GÅR JAG NER?

Du går ner mellan 6–10 % av din kroppsvikt på sju dagar.

FUNGERAR DET?

Mer än 70 000 italienare har haft framgång med 7-dagarskuren. Det finns kliniker i London, Paris och Miami och nu också i Danmark och Sverige.

HUR GÅR BANTNINGSKUREN TILL?

Professionell hälsovårdspersonal för in en tunn sond genom din näsa och ner i magen. Behandlingen är helt smärtfri. I en praktisk ryggsäck bär du en liten pump som varje minut, dygnet runt, ger dig en liten dos protein. Totalt intar du 220 kalorier om dagen, men du känner ingen hunger på grund av den konstanta tillförseln av protein.

KAN JAG GÖRA NÅGOT FEL?

Nej, du får grundliga instruktioner i hur du laddar pumpen och hur du tvättar dig, badar och sover med utrustningen. Du kan alltid få tag i vår hälsovårdspersonal som kan hjälpa dig.

HUR UNDVIKER JAG ATT GÅ UPP I VIKT IGEN?

Med en vanlig bantningskur hamnar din kropp i underskott och äter på din muskelmassa. Med 7-dagarskuren tappar du endast fett, och din kropp hamnar därmed inte i underskott. Det är din bästa förutsättning för att hålla vikten. Efter programmet får du kost- och motionsråd som hjälper dig hålla vikten. Dessutom erbjuder vi personlig coachning för en målinriktad permanent viktnedgång.

BLIR JAG INTE HUNGRIG NÄR JAG INTE ÄTER PÅ SJU DAGAR?

Genom sonden får du doser av protein dygnet runt. Protein ökar din förbränning, vilket får din kropp att utsöndra ketoner. Det fungerar som ett signalämne till hjärnan som gör att du inte känner hunger.

ÄR 7-DAGARSKUREN OHÄLSOSAM FÖR MIG?

Nej, en 7-dagarskur är inte ohälsosam för din kropp. Till skillnad från traditionella bantningsmetoder utnyttjar 7-dagarskuren kroppens egna mekanismer vid fettförbränning, och din kropp hamnar inte i underskott under programmet. Jämfört med alternativ som fettsugning, fetmaoperation och andra kirurgiska ingrepp slipper du smärta och lång återhämtning och ofta många komplikationer.

VARFÖR ÄR PROTEIN BRA NÄR JAG SKA GÅ NER I VIKT?

Protein mättar mer än kolhydrater och fett. Proteinkuren ökar din fettförbränning helt naturligt. Om du får 100 kalorier protein ökar din förbränning med upp till 30 kalorier. Som jämförelse ökar fett din förbränning med bara två kalorier och kolhydrater med omkring tio kalorier.

ERBJUDANDE

Utnyttja vårt fördelaktiga erbjudande och få snabbt tillbaka din figur!
3 st. 7-dagarskurer för endast 10.500 SEK
Normalpris 13 500 kr för tre kurer
Ring +46 40 30 53 80 idag och boka en gratiskonsultation där vi beräknar hur stor viktnedgång du skulle kunna uppnå.

SJU DAGARS BANTNINGSKUR

7-dagarskuren med ett behandlingsprogram på sju dagar inkluderar:

Konsultation med vägning, kroppsmätning, mätning av BMI samt uträkning av din ungefärliga viktnedgång med 7-dagarskuren

  • Journalföring med statistik för viktnedgång
  • Utlåning av utrustning med pump och sond
  • Proteiner för 7-dagarskuren
  • Motions- och kostrådgivning
  • 7-dagarskuren resulterar i en viktnedgång på 6–10 % av din kroppsvikt
  • Hela programmet kostar 5.565 SEK(av det kan du dra ifrån utgifter för mat,
  • dryck och småköp som du normalt har på sju dagar)

PRIS

7-dagarskur 5.565 SEK
(nöjdhetsgaranti – uppnå resultatet eller få en ny kur gratis)

PUMPEN

Pump och utrustning lånas ut för programmet. Denna utrustning ska behandlas försiktigt och lämnas tillbaka intakt och i användbart skick. Om pumpen inte är funktionsduglig vid returnering debiteras 2470 SEK för reparation.

Om pumpen inte returneras inom den avtalade perioden debiteras 600 SEK per dag som pumpen inte är till vår disposition. Om pumpen inte returneras inom en vecka efter avslutad kur debiteras 12.300 SEK för köp av en ny pump. Om laddaren till pumpen inte returneras tillsammans med pumpen debiteras 250 SEK.
Pengar för en påbörjad kur återbetalas inte. Har du köpt erbjudandet med tre kurer kan du få återbetalning för två kurer om du inte vill använda dem. Den enda kuren kommer dock att kosta 5.500 SEK (gäller också om du har köpt månadens erbjudande). Du är välkommen att dela erbjudandet med andra.