Ansiktslyft med stamceller utan kirurgi

Ansiktslyft utan kirurgi

En ny revolutionerande teknik med hjälp av stamceller från kroppens egen fettvävnad ger ett mer naturligt resultat. Behandlingen är en av de senaste inom Anti-age för att minska uppkomsten av rynkor och förbättrar ansiktets färg samt konturer.

Ex: En kvinna berättade att hon efter en Stemcell facelift numera inte behöver använda concealer i ansiktet som hon tidigare använde varje dag.
Kroppens eget fett, fungerar som utfyllnadsmaterial i ansiktet. För att uppnå maximal effekt förbehandlas det transplanterade fettet med tillväxtfaktorer(GF).
En Stem Cell Facelift ger en ungdomligare form, bättre hud kvalité och finare lyster.
Stamcellerna hjälper kroppen att producera egna nya celler i huden och öka fettvävnaden i ansiktet. Vuxna stamceller har en förmåga att ersätta de skadade cellerna o låta huden repareras av sig själv på en mer naturlig väg.

Ex: En kvinnlig patient hade tidigare problem att använda läppstift pga sina torra och sprickiga läppar. Efter fettransplantation med GF till läpparna har hon idag fått ny hud och kan använda läppstift igen. Genom att injicera kroppens eget fett elimineras möjligheten för oönskade reaktioner.

Ansiktslyft med eget fett ger ett bestående och mer långsiktigt resultat till skillnad från vanliga anti-age behandlingar. En del fett tas själv upp av kroppen och försvinner, men det som är kvar efter en månad förblir permanent. För att få ett optimalt resultat rekommenderar vi att man gör två behandlingar och erbjuder därför andra behandlingen till ett reduceret pris.

Inspirationen till denna teknik kommer från Dr.Abel Chajchir från Agrentina, Buenos Aires. Dr. Abel Chajchir är ordförande i The Argentina Plastic Surgery Society. Sedan 1988 har Dr.Chajchir gjort forskningsstudier på denna teknik och anses idag som pionjären inom området stamceller i fettvävndad.

Stem Cell Facelift har även beskrivits av anti-age läkaren och plastikkirurgen
Vincent Giampapa, MD, http://www.youthfulneck.com

Dr Giampapa har utfört behandlingen de senaste 4 åren och har nyligen fått patent på sin Stamcell Grow Factor från Amerikanska patentverket.

Stem Cell Facelift är en komplett anti-age ansiktslyft utan kirurgi och utförs under lokalbedövning. Behandlingen tar ca en timme. Återhämtningstiden tar ungefär en vecka.

Mer information om ansiktslyft? Söker du klinik?

Scanstadklinikens verksamhet har upphört. Vi hänvisar alla besökare till:

- KLINIKREGISTRET FÖR ANSIKTSLYFT -